Гаряча Леся Никитюк в чорному боді і ажурних колготках – у чоловіків слинки потекли

Українська Леді Ле любить позувати у відвертих нарядах. А що? Показати є що - красиве підтягнуте тіло, нескінченні ноги. Передплатників у неї вже 3,5 млн в Інстаграме і не дарма!

Лесині фото все якісніше, професійніше і соблазнительнее. Тільки подивіться, яка вона красива.

Леся-Амазонка
Леся-Амазонка

У Лесиному акаунті багато веселих і прикольних відео-роликів. Ось, наприклад, напередодні Хелловина вона вирішила лякати народ не сама, а своїм грізним псом Рафіком, у якого не такої несподіванки аж очі випали (відео в кінці поста). А сама постала в дуже навіть симпатичному образі.

Леся на Хелловін
Леся на Хелловін
Леся на Хелловін дуже навіть красива
Леся на Хелловін дуже навіть красива

Але це, виявилося, не всі сюрпризи від Лесі! У своєму стоіз вона показала ще два фото – це для особливо відданих шанувальників. На них Леся в облягаючому боді і чорних ажурних колготках спокусливо виставляє ніжку. Босоніж, на холодній підлозі. Аби тільки не застудилася!

спокуслива Леся
Спокуслива Леся

Ну і звичайно, всюдисущий Рафік обов’язково повинен потрапити в кадр – він же теж зірка.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.