Легко сплутати зі старшою дочкою. 46-річна Порошина публікує фото в купальнику

Актриса Марія Порошина відрізняється не тільки талантом, але і красивими зовнішніми даними. Ви можете переконатися в цьому самі, коли переглянете добірку фото в нашому матеріалі.

У мережі з’явилися фото, де популярна артистка без жодних проблем позує на камеру в купальнику. Марії – 46 років, але при цьому вона виглядає чудово, і навіть може зійти за старшу сестру своєї 24-річної дочки.

Марія Порошина с дочкою

Марія – володарка стрункої фігури, і це при тому, що вона народила чотирьох дітей. Крім тонкої талії, треба відзначити, що Порошина виглядає молодше за свій вік.

Марія Порошина

Артистка називає секретом своєї молодості – щастя. І тут же зізнається, що вона стежить за своїм зовнішнім виглядом. Її день починається з зарядки, вона ходить на масаж і танці, а також правильно харчується. Але головним джерелом вічної молодості і краси актриса вважає здоровий сон, тому, незважаючи на завантажений робочий і сімейний графік, Марія намагається висипатися.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ: Полякова, Фреймут та Кароль. Як виглядали артистки до того, як стали білявками.

Нагадаємо, що Каменських і Дорофєєва влаштували змагання.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.