Красуня Віра Брежнєва показала голлівудську посмішку за мільйон рублів: стоматологи нині дорогі

Екс-віагрянки і головна улюблениця Меладзе Віра Брежнєва завжди вважалася красунею і прикладом жіночності.

Зараз їй 38 років, і вона продовжує також активно виступати, демонструючи на концертах свої довгі ноги і неймовірно тонку талію. Також вона займає посаду посла доброї волі ООН з питань ВІЛ / СНІДу. Звичайно, як і будь-яка артистка, Віра прагне виглядати естетично привабливо і ефектно.

До слова, Брежнєва на своїх інтерв’ю не раз розповідала, що вона проти пластики. Єдине, на що погодилася б співачка – невеликі уколи краси, які допоможуть підтягнути обличчя і прибрати зморшки.

Секрет гарного зовнішнього вигляду від Віри Брежнєвої – це правильне харчування і спорт

У Інстаграм-блозі Віра Брежнєва не упускає можливість засвітити голлівудську посмішку. Вона дійсно широко посміхається на свої 32 білих рівних зуба. Така посмішка у неї була не з народження.

На початку популярності, коли спів почало приносити Вірі перші серйозні доходи, вона відвідала одну з приватних стоматологічних клінік. Залишивши там близько мільйона рублів, вийшла із сяючою посмішкою.

Тільки подивіться на ці фото. Посмішка і правда красива, згодні?

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!