Екс-віагрянка Анна Седокова попросила у одруженого Валерія Меладзе вибачення за те, що забула про їх поцілунок в губи

Екс-солістка групи «ВІА Гра», а тепер сольна співачка Анна Седокова попросила вибачення у Валерія Меладзе за фривольну поведінку в минулому.

Героїня нашої сьогоднішньої статті прославилася саме завдяки культовому жіночому тріо. Виявляється, як тільки вона опинилася в його складі, Меладзе запропонував їй знятися у нього в кліпі, оскільки це було б хорошим рекламним ходом.

Надежда Мейхер, Валерий Меладзе, Анна Седокова и Алена Винницкая
Надія Мейхер, Валерій Меладзе, Анна Седокова і Альона Вінницька

В одному зі своїх давніх інтерв’ю співак зізнався, що це було правильно тільки з продюсерської точки зору, але насправді він не хотів зніматися з Седоковою. Справа в тому, що категорично проти цього виступала його дружина Ірина, хоча і це ще не все:

«Було кілька досить відвертих, фривольних кадрів, коли ми з нею поцілувалися. Губи у всякому разі стикалися», — розповів Валерій і помітив, що жодній жінці не сподобається бачити чоловіка в подібному амплуа.

За словами виконавця, кліп в результаті так і не вийшов, однак грошей на зйомку було витрачено чимало.

Валерий Меладзе
Валерій Меладзе

Нарешті через не один рік Анна дала свій коментар з цього приводу. Днями Василь Конов взяв у неї велике інтерв’ю для власного YouTube-каналу, де вона розкрила всю правду:

«Там не було прям поцілунку, там такий був, несправжній. Напевно, я втратила свідомість від щастя і тому забула. У кожного своя правда», — зазначила Седокова.

Анна Седокова на интервью у Василия Конова
Анна Седокова на інтерв’ю у Василя Конова

Також зірка іронічно принесла вибачення Меладзе за таку фривольність, що у неї навіть вилетів з голови той поцілунок губи в губи.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.