Зрадила, але не пішла: Олександр Пономарьов розповів про стосунки з дружиною — до чого тут Гайтана?

Відомий український співак Олександр Пономарьов написав не одну пісню про кохання, але виявилося, що насправді йому не раз розбивали серце.

Герой нашої сьогоднішньої статті встиг побувати в ролі чоловіка двічі, хоча офіційно одружений він був лише раз. Цілих 10 років артист перебував у цивільному шлюбі з дочкою композитора і співака Миколи Мозгового Альоною, яка народила йому двох дітей — сина Олександра і доньку Євгенію.

У програмі «Кава з перцем» Пономарьов вперше розповів про те, як важко йому далося розставання з Оленою. Причиною цього стали її зради, причому співак буквально зловив її на гарячому.

Алена Мозговая
Олена Мозгова

В ті часи ходили чутки, що Мозгова закрутила роман з колишнім цивільним чоловіком і продюсером Гайтани Едуардом Клімом. Коли ведуча запитала у героя статті, причому тут Клім, він прямо відповів:

«Вона була в нього закохана».

Эдуард Клим и Гайтана
Едуард Клім та Гайтана

Олександр дуже непросто переживав той період, адже у нього на очах руйнувалася сім’я. Більш того, він спробував пробачити Олені зраду, проте історія повторилася:

«Мені здавалося, що я можу пробачити. Я пішов назустріч і почав примушувати себе забути це. Але трапилося в другий раз і тому я вирішив, що якщо є другий, буде і третій», — розговорився Пономарьов.

Александр Пономарев в программе «Кофе с перцем»
Олександр Пономарьов в програмі «Кава з перцем»

Після розставання подружжя їх спільна дочка Євгенія деякий час пожила з матір’ю і незабаром переїхала до батька на постійній основі. Чому так сталося, артист відповідати не став:

«Так трапилось. Нічого поганого говорити не буду», — сказав він.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.