Софія Ротару зізналася Каті Осадчій, що вона проти заміжжя внучки Соні з американським мільйонером

У передноворічному випуску передачі "Світське життя" в гостях побувала Софія Ротару. Ведуча Катя Осадча докладно розпитала співачку про всі важливі моменти 2020 року.

Насамперед Катя запитала, як Софія Михайлівна відзначила ювілей її безсмертного хіта “Червона рута”. Співачка пригадала автора Володимира Івасюка, який написав пісню в 1970 році, розповіла кілька цікавих моментів, пов’язаних з нею. В тому числі, розповіла легенду, пов’язану з цією загадковою квіткою.

Інтерв'ю Софії Ротару Каті Осадчій
Інтерв’ю Софії Ротару Каті Осадчій

Потім ведуча поцікавилася, чи готується Софія Ротару відзначатиме 50-річний ювілей свого творчого шляху. Співачка відповіла, що звичайно, підготовка до великого ювілейного концерту в розпалі.

Під кінець бесіди Катя підняла теми з життя сім’ї Софії Ротару, спитала, чи сподобався їй наречений, тепер уже чоловік, її племінниці Соні Кей, чи були вони раніше знайомі. Софія Михайлівна відповіла, що раніше знайомі не були, вона вперше побачила Олега Петрова тільки на весіллі. Але молодий чоловік своєю щирою посмішкою відразу розташував співачку до себе і вона вважає, що Соні дуже пощастило з чоловіком.

Соня Кей з чоловіком Олегом Петровим
Соня Кей з чоловіком Олегом Петровим

Наступне запитання стосувалося внучки Ротару Соні Євдокименко, яка приїхала з США разом зі своїм нареченим Денисом Жаданова – познайомитися з рідними Соні.

Молодому чоловікові 32 роки, він родом з Одеси, живе в США, фахівець з IT-маркетингу, віце-президент великої компанії. А Соні всього 19 років, вона навчається і паралельно працює моделлю.

Соня Євдокименко і Денис Жаданов
Соня Євдокименко і Денис Жаданов

Софія Михайлівна нічого не сказала про обранця внучки, крім того, що з ним знайома. А ось щодо шлюбу співачка висловилася так: це особиста справа дівчини і її нареченого, але вона вважає, що Соні треба спочатку закінчити навчання, утвердитися в професії, вона ще дуже юна для сімейного життя.

Як довго пара зустрічається – невідомо, але відомо, що в лютому цього року Соня розлучилася зі своїм попереднім бойфрендом Марком Дюменілем, з яким була в романічних відносинах тривалий час.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.