Олександр Еллерт чесно відповів на каверзні запитання фанатів Мішиной – екс-холостячка Ксюша здивована

Закохані Ксенія Мішина та Олександр Еллерт після "Холостячки" не розлучаються один з одним. Знаючи інтерес шанувальників до їхньої пари, вони часто діляться новинами.

Вся Україна стежила за розвитком сюжету в першому в Україні шоу “Холостячка”, де красуня-актриса Ксенія Мішина шукала своє щастя. І знайшла. Воно виявилося в особі Олександра Еллерта. Шанувальники героїні спочатку були розчаровані таким вибором, але потім стало видно – Ксенія дійсно закохана і дуже щаслива.

Ксенії і Саші часто задають особисті питання і дівчина регулярно відповідає на них у своєму мікроблозі Інстаграм. А зараз і Саша погодився дати відповіді на самі популярні запитання від підписчиків. Відповіді записані на відео (в кінці статті).

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина
Олександр Еллерт і Ксенія Мішина

Наприклад, його запитали, що він робить, коли Ксюша зла. Саша сказав, що в такі моменти і він злий, тому не лізе з відкритими обіймами. Але потім вони обов’язково миряться і обіймаються.

Були озвучені й досить провокаційні теми. Питання звучало так: яка Ксюша в ліжку? Відповідь:

 ""

На питання “Чи щасливий він з Ксю?” Еллерт дав дуже коротку, але ємну відповідь “Так!”.

А потім було піднято питання, яке сильно цікавить шанувальників через чутки, озвучених з ЗМІ, мовляв, у Мішиной і Еллерта є контракт на певний час, щоб вони були разом. Саша усміхнувся і чесно зізнався:

Так це правда. І контракт на все життя і тому ось я чекаю його закінчення

Судячи з Сашиних відповідей, він серйозно має намір будувати своє життя разом з Ксенією, у нього склалися чудові стосунки з її сином Платоном. У своєму Сторіс чоловік часто ділиться короткими роликами, як вони разом гуляють, катаються на санках, грають удома.

Зараз Ксенія дуже завантажена на зйомках нових картин і не може приділяти синові багато часу. Саша взяв на себе цю місію і у нього добре виходить.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!