Олена Шоптенко вперше показала маленького сина і розповіла, чому приховує їх з чоловіком від публіки

Українська танцівниця Олена Шоптенко щаслива в шлюбі з підприємцем Олексієм Івановим, хоча його, як і їх маленького сина, зірка тримає подалі від публіки.

Олена отримала широку популярність завдяки участі в “Танцях з зірками”, де в першому ж сезоні вона в парі з Володимиром Зеленським здобула перемогу. Після вильоту з паркету в останньому сезоні шоу, в якому Шоптенко танцювала з Олегом Винником, вона прийняла рішення завершити кар’єру в рамках проекту.

Зараз героїня статті викладає хореографію, виховує сина і час від часу дає інтерв’ю. На цей раз у програмі “ЖВЛ” Олена вперше відкрила завісу свого сімейного життя.

Алена Шоптенко в ЖВЛ
Олена Шоптенко в ЖВЛ

Мамою хореограф вперше стала у 2018-му році — у неї народився хлопчик, якого назвали Олексієм. Незважаючи на те що дитині вже 2 з половиною рочки, Шоптенко не поспішає показувати його обличчя публіці — хоче вберегти найдорожче від сторонніх очей. Разом з ним з суворого тренера з танців Олена перетворюється на м’яку і турботливу маму.

“Я стовідсотково дуже любляча, дуже м’яка і в принципі така, не скажу, що дуже сувора мати. У нас в родині все-таки я м’якше, ніж тато”.

Алена Шоптенко с сыном
Олена Шоптенко з сином

До речі, у Олексія вже є досвід батьківства — від минулого шлюбу у нього залишився 8-річний син Віталік і він чудово порозумівся з молодшим братом.

Також Шоптенко розповіла, що чоловік дуже їй допомагає, в тому числі і з готовкою — танцівниця готує йому вечері по буднях, а на вихідних ці тяготи перекладаються на плечі Іванова.

Алена Шоптенко с мужем и сыном
Олена Шоптенко з чоловіком і сином

Льошу подружжя виховує справжнім чоловіком. Він уже спить в окремій кімнаті і не плаче, коли падає.

“Якщо йому потрібна допомога, то він завжди говорить. Якщо говорить “Так”, ми йому допомагаємо. Якщо він каже, що йому допомога не потрібна і я бачу, що він намагається зробити все самостійно, то я даю йому вийти з ситуації самостійно”, — розповіла Олена.

Алена Шоптенко и ее сын в ЖВЛ
Олена Шоптенко та її син в ЖВЛ

Чому ж вона так ретельно береже сім’ю від публічності? Раніше хореограф із задоволенням ділилася подробицями відносин, впускала журналістів додому і на важливі події в житті.

Однак з часом зірка заплатила за свою відвертість тим, що люди постійно ранили її питаннями про розлучення з Дікусаром, хоча цей період був для неї досить важким. У шлюбі з Олексієм цю помилку Алена врахувала і не стала наступати на ті ж граблі.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.