Віктор Павлик зізнався, що його містить вагітна дружина: “Я в своєму житті більше нічого не вмію “

Український музикант Віктор Павлик зізнався, що його вагітна дружина є годувальником їх сім'ї.

Віктор Павлик, який вже в червні цього року стане батьком в четвертий раз, дав відверте інтерв’ю програмі “Зірковий шлях”. Артист зізнався, що через карантин, він залишився без роботи. Більш того, він втратив гроші, які пішли на рекламу і афіші концертів, які скасували. Зараз же, поки концертів немає, матеріальне забезпечення сім’ї на себе взяла його молода дружина Катерина Репяхова, яка знаходиться на 5-му місяці вагітності. При цьому Павлик визнається, що крім музики більше нічим заробляти він не вміє.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова
Віктор Павлик та Катерина Репяхова

“Були заплановані кілька десятків концертів по Україні, тури, зроблені афіші під це, розіслані. Але є витрати, які згоріли. Я в своєму житті більше нічого не вмію, нічого не роблю, у мене нічого немає, ніякої нерухомості, заводиків, магазинів, ресторанів, тому іншого прибутку крім як давати концерти – немає. Ну а концертів немає. Тому, грубо кажучи, без роботи. “, – зізнався артист.

А ось 26-річна дружина Павлика Катерина Репяхова заробляє, як блогер. Павлик визнається, що саме це і годує його родину. Крім того, багато компаній, які займаються продажем дитячих колясок, ліжечок, бажають співпрацювати з Катею. Як відомо, багато компаній працюють по бартеру – надають безкоштовно свій товар блогеру, щоб він його прорекламував. З цього Павлик радий, що думати про покупку речей для дитини йому не потрібно.

Катерина Репяхова на 5-му місяці вагітності
Катерина Репяхова на 5-му місяці вагітності

“Слава Богу, що Катя розвивається як блогер. І це певною мірою приносить якусь копійку, за яку ми можемо зараз собі дозволити жити. Завдяки Катиной блогерської роботі багато є підприємств, які пропонують свої послуги з приводу ліжечка, коляски або ще чогось для дитини, потрібно було про це все думати, а так мені легше “, – говорить Віктор Павлик.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.