Хто з українських зірок загруз у великих кредитах: Павло Зібров, Лілія Ребрик та інші

Незважаючи на високі гонорари в сфері шоу-бізнесу, навіть зірки беруть кредити, причому на звичайні речі як і всі звичайні люди.

Герої нашої сьогоднішньої добірки в рамках програми “Зірковий шлях” розповіли про свої “кредитні” історії та в черговий раз довели, що життєві проблеми знаменитостям теж знайомі.

Народний артист України Павло Зібров не соромився звертатися за фінансовою допомогою, коли з цим були проблеми. При цьому співак тут же зазначив, що раніше всі брали кредити і ніхто не боявся, просто зараз “банки здуріли”.

“Ми брали на машину, одну з перших машин, ми брали на квартиру, я пам’ятаю, кредит. Ну а як же без цього”, — сказав Зібров.

Павло Зібров
Павло Зібров

Тепер же Павло Миколайович не розраховує ні на кого, крім себе, щоб у разі чого не потрапити в боргову яму, адже через кризу в країні, а на додачу до цього і через пандемію, планувати гастролі стало практично неможливо.

Ведучий шоу “Говорить Україна” Олексій Суханов теж став позичальником, коли купив квартиру в Латвії біля моря. Хоча йому і довелося тугіше затягти пояс, щоб не затягувати з поверненням боргу:

“100 разів подумаю, перш ніж зроблю вибір”.

Олексій Суханов
Олексій Суханов

Актриса Лілія Ребрик не побоялася двічі влізти в борги перед банком, причому обидва рази гроші потрібні були на житло — спочатку на власне, а потім на спільне з чоловіком Андрієм Диким, там вони з дітьми і живуть:

“У мене вже була квартира, я виплачувала кредит. Я думаю: “О, Боже, знову кредити, знову з нуля”. Так, ми почали все з нуля”, — зізналася Лілія і додала, що в підсумку вони ні про що не пошкодували.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.