Дружина Дзідзьо розповіла, чому за стільки років шлюбу у них до сих пір немає дітей: “Якось немає часу”

Дружина українського артиста Дзідзьо в невеликому, але відвертому інтерв'ю публічно зізналася, що мріє стати мамою.

Ярослава Хома раніше не потрапляла в поле зору широкої публіки, зате тепер про неї знає вся Україна, адже вона теж підкорює сцену під сценічним псевдонімом SLAVIA. Вийти з тіні знаменитого чоловіка жінка наважилася не так давно, випустивши провокаційний хіт під назвою “Я тобі не мамка”.

співачка SLAVIA
Співачка SLAVIA

Примітно, що знаменитий чоловік завжди зупиняв дружину від того, щоб та зайнялася шоу-бізнесом. Михайло намагався уберегти кохану від всіх тягот професії, з якими знайомий не з чуток. Втім, труднощів Ярослава, очевидно, не боїться.

Герої статті познайомилися ще під час навчання в музичному училищі, коли їм було по 17. Одружені вони вже 7 років, хоча в цілому пара разом цілих 20 років. Незважаючи на настільки тривалі відносини, закохані досі не обзавелися дітьми.

весілля Дзідзьо
Весілля Дзідзьо

В інтерв’ю для телепрограми “Зірковий шлях” SLAVIA пояснила, з чим це пов’язано:

“Ну, я б дуже хотіла. Думаю, що треба. [Чоловік] говорить, що теж хоче, але якось немає часу. Ніколи у нього немає часу”.

Ярослава Хома в програмі Зірковий шлях
Ярослава Хома в програмі Зірковий шлях

Не тільки на батьківство артист не знаходить часу. За словами співачки, Дзідзьо постійно працює, адже навіть недавню відпустку в Домініканській Республіці вона провела сама. День народження дружини теж не виняток:

“Вже все домовлено, організовано, і тут Михайло в останній момент говорить: “А… Я ж забув, а у мене зйомка”. Кажу: “Ну ти ж перенесеш, правда?”. Каже: “Ясно , що ні”. Це обідно. Хочу відчувати увагу від чоловіка як не до мами і не до мамки. Хочеться відчути себе жінкою”, — зізналася Ярослава.

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.