Віталій Козловський публічно поскаржився на свого 73-річного батька: “Як дитина сів на шию і плакав”

Відомий український співак Віталій Козловський відверто розповів Каті Осадчій про відносини зі своїм 73-річним батьком.

Герой нашої сьогоднішньої статті завоював любов і визнання широкої публіки після участі в шоу “Караоке на Майдані” та в “Шансі”. Саме в Києві Віталій став артистом, про якого заговорила вся Україна, хоча Львів для нього як і раніше залишається дійсно рідним містом.

Як чоловік сказав в програмі “Світське життя”, зі Львовом пов’язані його найтепліші дитячі спогади, при цьому всі мрії з дитинства збувалися в Києві.

Віталій Козловський в Світського життя
Віталій Козловський в Світському житті
Віталій Козловський в Світського життя
Віталій Козловський в Світському житті

Ще до недавнього часу, як тільки Козловський опинявся у Львові, то першим ділом їхав на рідну вулицю Енергетичну. Однак зараз там вже ніхто не живе з його рідних, адже півтора роки тому співак перевіз свого батька Віталія Сергійовича в столицю.

Віталій Козловський з татом Віталієм Сергійовичем
Віталій Козловський з татом Віталієм Сергійовичем

Ведуча шоу Катя Осадча вірно підмітила, що літнім батькам завжди важко даються переїзди — дуже багато хто не хоче виїжджати звідти, де були прожиті довгі роки. Артист зізнався, що теж зіткнувся з такою проблемою:

“Дуже було складно. Перші, напевно, 4 місяці він як дитина мені сів на шию і плакав: “Як ти міг мене в 73 роки перевезти в столицю? У мене тут нікого немає. Я все життя прожив у Львові”. Впевнено можу сказати, що це було не дарма. На сьогоднішній день мій батько знайшов своє кохання. Він був зневірений в жінках. У нього не склалося з моєю мамою, на жаль, але сьогодні він щаслива людина”.

Віталій Козловський зі своїм батьком
Віталій Козловський зі своїм батьком

У недавньому інтерв’ю для YouTube-каналу Vласть vs Vлащенко співак розповідав, що його мати Тетяна Миколаївна була невірною дружиною, а про її пригоди Віталік знав ще з самого дитинства:

“Тато ходив виправдано зі своїм прізвищем [Козловський]”.

Батьки Віталія Козловського
Батьки Віталія Козловського

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.