Екс-віагрянка Віра Брежнєва зізналася, що хоче подарувати Костянтину Меладзе дитину: буде тричі мама

Екс-солістка групи "ВІА Гра" Віра Брежнєва щаслива в шлюбі з продюсером Костянтином Меладзе, але спільних дітей у пари поки що немає.

Віра не тільки успішна сольна співачка і любляча дружина, ще вона двічі мама прекрасних дочок Соні і Сари. Старша з’явилася на світ, коли Брежнєвій було всього 18. Її батьком є колишній цивільний чоловік артистки — політик Віталій Войченко. Молодша народилася вже в законному шлюбі виконавиці з бізнесменом Михайлом Кіперманом.

Віра Брежнєва з дочками
Віра Брежнєва з дочками Сонею і Сарою

Наявність спільних дітей в обох випадках не зміцнила відносини Віри з чоловіками, але справжнє щастя все-таки прийшло в її життя в особі Костянтина Меладзе. Весілля закохані зіграли у 2015 році, не афішуючи подію.

Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва
Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва

За 6 офіційних років разом і 10 таємних пара не стала батьками, проте в недавньому інтерв’ю для Муз-ТВ екс-віагрянка зізналася, що все частіше і частіше замислюється про поповнення в сімействі.

Віра Брежнєва з Костянтином Меладзе та Альбіна Джанабаєва з Валерієм Меладзе
Віра Брежнєва з Костянтином Меладзе та Альбіна Джанабаєва з Валерієм Меладзе

Не виключено, що на такі думки її наштовхнула і новина про вагітність екс-колеги по “ВІА Грі” Альбіни Джанабаєвої, яка зовсім скоро подарує своєму чоловікові Валерію Меладзе третю спільну дитину.

“Зараз ось відпрацювала концерт, сяду за чашкою чаю і задумаюсь про своє поповнення. Але що змінилося? Протягом останнього часу все більше хочеться задуматися про це. Вірніше, я вже про це думаю, але ви ж розумієте, що ми звідти тільки знаків чекаємо [показує вгору]”, — підсумувала артистка.

Віра Брежнєва на інтерв'ю для Муз ТВ
Віра Брежнєва на інтерв’ю для Муз ТВ

До речі, у Костянтина Шотаєвича від колишньої дружини Яни Сумм залишилося троє дітей — дочки Аліса і Лія, а також син Валерій, що страждає аутизмом.

Всі подробиці службового роману Брежнєвої і Меладзе всього за одну хвилину дивіться в наступному відео:

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.