Юрій Стоянов з “Городка ” розповів, як не зміг допомогти вмираючому батькові: просто не було грошей

Завжди веселий і життєрадісний комік Юрій Стоянов поділився в одному з інтерв'ю сумними спогадами зі свого життя.

Веселий і забавний комік з популярної передачі “Городок” Юрій Стоянов мав дуже непросте життя. В одному з інтерв’ю актор згадав, як колись через безгрошів’я не зміг допомогти рідному батькові. Стоянов шкодує, що тато так і не застав успіх програми «Городок», яку він придумав разом з Іллею Олійником.

“У 1993 році, коли країна розвалювалася, він в Києві лежав в лікарні. А у мене грошей немає, ну немає грошей. Якісь я напозичав. І лікар каже: «У нас немає фізрозчину». І він мені дає адресу, потрібно поїхати на Дарницю, на околицю міста, дати 200 доларів і мені видадуть дві банки фізрозчину. Грошей немає батька навіть вилікувати. Тоді залишався рівно рік до запуску програми «Городок». Він помер, коли ми зняли перший випуск. «Городок» почався зі смерті і закінчився нею, – розповів Стоянов в одному з інтерв’ю, пригадавши і свого колегу Іллю Олійника, який помер в 2012 рік.

“Городок почався зі смерті і закінчився нею “, – Юрій Стоянов

Серіал Городок
Серіал Городок

“Городок” був любим публікою і користувався всенародною славою. Але в той час мало хто знав, що Олейников, продовжуючи зніматися в програмі, вів боротьбу з онкологічним захворюванням. Після хіміотерапії виникло ускладнення, яке привело до пневмонії та актора прямо зі знімального майданчика з високою температурою доставили в лікарню. Олейников пішов з життя на піку кар’єри в листопаді 2012 року.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.