Нікіта Добринін вперше розповів, чому розлучився з першою дружиною: “Я був дитиною “

Екс-Холостяк Нікіта Добринін вперше назвав причину розлучення з першою дружиною Євгенією Головіною.

Шоумен Нікіта Добринін став першим учасником шоу “Холостяк” в Україні, який дійсно знайшов свою любов на проекті. Зі своєю обраницею Дашею Квіткова вони одружилися в серпні 2020 року і зараз в очікуванні первістка.

Дарина Квіткова та Микита Добринін в очікуванні первістка
Дарина Квіткова та Нікіта Добринін в очікуванні первістка

Однак до шлюбу з Дариною Нікіта вже був одружений. Вперше він одружився у віці у віці 24 років. Його дружиною стала ведуча Євгенія Головіна. Уже після чотирьох років подружнього життя закохані розійшлися. Як зазначив Добринін, причиною тому став його молодий вік і неготовність до серйозних стосунків.

Микита Добринін з першою дружиною
Нікіта Добринін з першою дружиною

“Я був дитиною. І для якихось моментів сімейного життя я був ще не готовий. І, напевно, варто було через це пройти “, – розповів Добринін в інтерв’ю програмі “ЖВЛ”.

Нікіта зізнається, що перший час після розлучення йому подобалася холостяцьке життя. Однак з часом він зрозумів, що самотній і йому захотілося серйозних відносин.

“А що, якщо раптом так буде все життя? І реально це мене лякало, ти реально приходиш додому і розумієш, що ти один. Всі повертаються до родин, до коханих, а ти приходиш додому і у тебе навіть кота немає “, – зізнався Добринін.

Раніше Нікіта розповідав, що після розлучення з колишньою дружиною не спілкується, але бажає їй тільки щастя. Про колишню дружину Микити Євгенію відомо, що зараз вона живе в Лондоні, де займається журналістикою. У жовтні минулого року вийшла заміж, зігравши скромне весілля з коханим Віталієм.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.