Ніна Матвієнко зізналася, що ненавиділа своїх батьків і ховалася від них на кладовищі: “Найстрашніші люди”

Народна артистка України Ніна Матвієнко приголомшила публіку своїм несподіваним зізнанням про відносини з батьками. Зірка публічно заявила, що ненавиділа їх.

Ніна Матвієнко народилася в багатодітній родині — була п’ятою з одинадцяти дітей. Виросла майбутня знаменитість в селі, тому фізичної роботи не боялася. Тим не менш, деякі реалії сільського життя її не влаштовували до такої міри, що вона намагалася сховатися від них на кладовищі.

Героїня нашої сьогоднішньої статті стала гостею програми “Кондратюк в понеділок“, де в бесіді з її ведучим Ігорем Кондратюком зізналася, що в дитинстві їй було особливо складно, оскільки вона мала тендітну творчу душу. Вона була не така, як всі її сестри і брати, через що не могла змиритися з тим, що батьки різали худобу, за якою доглядали:

“Я їх не любила — ні батька, ні матір. Я їх ненавиділа зі всієї сили в дитинстві. Вважала, що це найстрашніші люди, бо вони ріжуть телят, потім їдять це все”, — розповіла Ніна Митрофанівна.

Ніна Матвієнко в шоу Кондратюк в понеділок
Ніна Матвієнко в шоу Кондратюк в понеділок

Їй мимоволі теж доводилося їсти м’ясо, адже їсти-то хотілося, а допомога з забоєм худоби була для неї найжахливішою справою на землі. У тому числі саме тому, що батько змушував дітей допомагати, вона так його боялася:

“Я тікала, ховалася на кладовищі, на дереві сиділа”.

Ніна Матвієнко
Ніна Матвієнко

Зараз Матвієнко не розуміє, як взагалі вижила у всьому цьому жаху, притому що була такою наївною і довірливою дівчинкою.

До ресі, співачка і сама мама. У неї двоє синів і дочка від чоловіка-художника Петра Гончара. Іван і Андрій продовжують справу батька, а ось Антоніна пішла по стопах матері і співає. Вона ж подарувала матусі онучок Уляну і Ніну, названу на честь знаменитої бабусі.

Ніна і Тоня Матвієнко
Ніна і Тоня Матвієнко

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.