55-річна Руслана Писанка вперше заговорила про дітей: піде по стопах Пугачової?

55-річна актриса Руслана Писанка так і не відчула радість материнства.

Українська актриса і телеведуча вже більше 10 років щаслива в шлюбі з коханим Ігорем Ісаковим. Вони познайомилися в Інтернеті на сайті знайомств. Саме з Ігорем Руслана брала участь в шоу “Зважені и щасливі”.

Руслана Писанка з чоловіком Ігорем в шоу Зважені и щасливі
Руслана Писанка з чоловіком Ігорем в шоу Зважені и щасливі

Незважаючи на те, що Руслані вже 55 років, стати мамою їй так і не пощастило.

Нещодавно актриса зі своїм чоловіком Ігорем дали відверте інтерв’ю програмі “ЖВЛ”, де вперше розповіли, чи задумуються вони про дітей. Руслана зізналася, що ще 10 років тому, коли вона зустріла свого нинішнього чоловіка, вона розуміла, що про дітей думати пізно.

“Ми вирішили, що не будемо займатися цим питанням. Тому що трошки пізно вже було починати. Знаєте, з дітьми, мені здається, або складається, або не складається “, – сказала в інтерв’ю Писанка.

Руслана Писанка з чоловіком Ігорем
Руслана Писанка з чоловіком Ігорем

Також Писанка розповіла, що у її чоловіка Ігоря є син від минулих відносин. Вони з ним в дуже добрих стосунках, хлопець деякий час навіть жив з ними в одному будинку. Зараз же він переїхав до Черкас, але підтримує теплі стосунки з батьком.

Нагадаємо, Ігор – перший офіційний чоловік Руслани Писанки. Також у актриси був цивільний чоловік Іван, з яким вона прожила близько 5 років. Після розставання з чоловіком Руслана довгий час не афішувала своє особисте життя.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.