Юрій Нікітін вперше розповів, чому у них з Іриною Білик не було дітей: ставив кар’єру на перше місце

Юрій Нікітін вперше розповів, чому за 8 років подружнього життя з Іриною Білик у них не з'явилися діти.

Юрій Нікітін – перший чоловік Ірини Білик. Вони не уклали шлюб офіційно, але прожили разом довгих 8 років. На момент знайомства Ірині був 21 рік, а Юрій був на рік старший. Білик тоді тільки починала свій творчий шлях і Юрій Нікітін став для неї не тільки першим чоловіком, але і продюсером. Навіть після розставання Юрій залишився музичним продюсером Ірини і донині займається її творчістю.

Юрій Нікітін та Ірина Білик
Юрій Нікітін та Ірина Білик

За 8 років спільного життя пара не тільки не оформила шлюб офіційно, але і не народила спадкоємців. При цьому Ірина мріяла про дітей, а ось Юрій був стовідсотковим кар’єристом. Він не хотів себе обтяжувати узами шлюбу, а тим більше дитиною, адже на першому місці були бізнес-проекти. Ходять чутки, що Нікітін, як продюсер, забороняв Ірині вагітніти і йти в декрет. В інтерв’ю Дмитру Гордону Юрій прокоментував ці чутки:

“Звичайно, я не міг заборонити і не забороняв в пряму, нікому б не міг заборонити народжувати, ну тому що це не моя справа. Це діло Боже, і якщо доля, то нічого з цим не поробиш. Забороняй, не забороняй, а воно все одно відбувається. Просто тоді я дивився на бізнес, на кар’єру трошки інакше “, – сказав Юрій.

Юрій Нікітін дав інтерв'ю Дмитру Гордону
Юрій Нікітін дав інтерв’ю Дмитру Гордону

Після розставання з Юрієм Нікітіним Білик буквально відразу вийшла заміж за модель Андрія Оверчука і завагітніла первістком. В інтерв’ю Дмитру Гордону Юрій Нікітін зізнався, що коли дізнався про це, він не зазнав почуття ревнощів, а думав тільки про кар’єру.

“У мене були тоді страхи з приводу кар’єри. У мене не було ніяких ревнощів. Тоді ж ще криза почалася. Я не розумів, як ми будемо працювати, як ми будемо будувати свою кар’єру. Я, як продюсер, став заручником ситуації “, – зізнався Нікітін.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.