Ані Лорак зізналася, що мріє бути домогосподаркою і виховувати десятьох дітей (Відео)

Якби Ані Лорак не була співачкою, вона була б звичайною домогосподаркою. Так міркує сама артистка.

Ані Лорак є однією з найуспішніших і затребуваних артисток України і Росії. Її красою захоплюються мільйони, а її пісні буквально відразу стають хітами. Концертним шоу Кароліни може позаздрити сама Мадонна, а відеокліпи артисти збирають сотні тисяч переглядів на Youtube.

Ані Лорак на концерті
Ані Лорак на сцені

Незважаючи на величезний успіх і любов мільйонів фанатів, Ані Лорак зізнається, вона б із задоволенням була звичайною домогосподаркою.

У цьому співачка зізналася в невеликому інтерв’ю, яке у неї взяли на музичному фестивалі “Білі ночі” в Санкт-Петербурзі. Співачку запитали, ким би вона була, якби не стала артисткою.

“Я б із задоволенням була б домогосподаркою, яка виховує десятьох дітей і жила на якомусь острові. Взагалі не знала роботи, кар’єри. Просто була б сімейною, тихою, прекрасною дружиною “, – відверто відповіла Кароліна.

Нагадаємо, останнім часом подейкують, що Ані Лорак простила колишнього чоловіка Мурата, з яким розлучилася через регулярні зради. Причиною таких чуток стало відео, яке було зроблено на домашній вечірці Філіпа Кіркорова. Туди Лорак прийшла зі своєю дочкою Софією та колишнім чоловіком Муратом. Гості зняли на відео і оприлюднили, як Ані Лорак обіймається і танцює з екс-чоловіком.

Більше подробиць з особистого життя співачки дивіться в наступному відео YouTube-каналу “Одна хвилина”:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.