23-річна Мусієнко висловилася про роман з Вакарчуком: “У нас дуже плідні відносини “

Святославу Вакарчуку, який недавно оголосив про розлучення з дружиною, приписують роман з 23-річною співачкою Віталіною Мусієнко.

Справа в тому, що 23-річна виконавиця після розлучення Вакарчука почала з ним співпрацювати і виступати в гастрольному турі “Океану Ельзи”. Шанувальники помітили, що між 46-річним Вакарчуком і Віталіною Мусієнко дуже теплі стосунки. На сцені вони триматися за руки, обіймаються і не приховують почуттів.

Святослав Вакарчук і Віталіна Мусієнко
Святослав Вакарчук і Віталіна Мусієнко

Нещодавно молода співачка вирішила вперше прокоментувати відносини з Вакарчуком і дала відверте інтерв’ю виданню ” Оглядач “. Віталіна стверджує, що чутки про роман з Вакарчуком не більш, ніж вигадка.

“З Святославом у нас дуже плідні, тільки творчі стосунки. Я з ним всі ці роки спілкувалася, і він дав дуже багато корисних порад щодо моїх пісень. Святослав бачив, що я хочу працювати і, напевно, через це мені пощастило потрапити в проект “Оранжерея “. “, – сказала Віталіна.

Співачка запевнила, що не обговорює з Вакарчуком його недавнє розлучення з Лялею Фонарьова.

“Ми зі Святославом не спілкуємося на такі теми. Навіть якби й спілкувалися, ніхто б не дізнався про це. У нас дружні стосунки. Я знаю, що він доросла людина і що він приймає рішення, який для нього правильні. Я його підтримую в цьому. “, – сказала молода виконавиця.

Святослав Вакарчук і Віталіна Мусієнко
Святослав Вакарчук і Віталіна Мусієнко

Хто така Віталіна Мусієнко?

Віталіна Мусієнко – переможниця 6 сезону “Голосу країни”. Саме на цьому проекті В’ячеслав і Віталіна познайомилися. Артист став наставником молодої виконавиці і з того часу підтримує з нею робочі відносини.

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.