Віра Брежнєва розповіла про життя з Костянтином Меладзе: “Зі мною складно, я вимоглива”

Віра Брежнєва вийшла заміж за Костянтина Меладзе в 2015 році. Однак їхні стосунки зародилися набагато раніше.

Вірі Брежнєвій і музичному продюсерові і композитору Костянтину Меладзе почали приписувати любовні відносини практично відразу, як артистка прийшла в групу “ВІА Гра”. Коли Віра пішла з групи в 2007 році, Костянтин став її особистим продюсером і автором її пісень, що стало черговим приводом для пліток.

Як виявилося, здогади публіки були правдивими. У 2013 році Костянтин Меладзе розлучився зі своєю дружиною, а в 2015 вони з Вірою таємно одружилися в Італії.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Зараз Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе щасливі в шлюбі. Спільних дітей у них на даний момент немає, але Віра не приховує, що хотіла б стати мамою втретє. Від попередніх шлюбів у Віри є дві дочки, а у Костянтина – троє дітей.

Віра Брежнєва з дочками
Віра Брежнєва з дочками

Співачка рідко дає інтерв’ю на тему сімейного життя з Меладзе. Однак нещодавно в інтерв’ю програмі “ЖВЛ” співачка розповіла про взаємини з чоловіком.

“Не існує рецепта ідеальних відносин. Мені здається, що я сама проста і зрозуміла жінка, але навіть зі мною складно. Я дуже вимоглива, дуже уважна. Мені рожевий дим дуже складно пустити в очі. Але рецепт життя зі мною – білі півонії, наприклад. Ну і ми разом дуже любимо поїсти. Крім роботи, це теж один з наших спільних інтересів “, – розповіла Брежнєва.

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".