Світлана Лобода назвала причину переїзду з дітьми в Європу: “Там нас не знають”

Не так давно Світлана Лобода зізналася, що вже 2 роки живе в Європі на березі моря.

У серпні поточного року Світлана Лобода приїхала в Україну з концертом і встигла дати кілька інтерв’ю. Так, в студії програми “Ранок з Україною” співачка поділилася з телеглядачами новиною про те, що вона вже 2 роки живе в будинку на березі моря, який купила сама.

Співачка купила будинок в Європі і перевезла туди дітей. Де саме Лобода живе – невідомо. Артистка вирішила тримати це в таємниці. Світлана зізнається, що її там ніхто не знає, крім сусідів і їй це дуже подобається.

Світлана Лобода з дітьми
Світлана Лобода з дітьми

В інтерв’ю виданню “Teleprogramma.pro.” Світлана Лобода розповіла про причини переїзду. Артистка стверджує, що в першу чергу вона це зробила заради дітей.

“Зазвичай мій графік збудований так, що навіть під час тривалого туру через кожні 3 – 4 дні я залітаю додому, щоб обійняти моїх дівчат. А коли ми не можемо бути фізично разом, ми весь час на відеозв’язку. Що стосується переїзду, то в першу чергу я його задумала заради дітей. Я їх виховують бути скромними і не прив’язуватися до зірковості “, – пояснила знаменитість.

Світлана Лобода підкреслила, що її популярність позбавляла її та її сім’ю свободи, а нове місце проживання допомогло вирішити цю проблему.

“Жити в будиночку біля моря серед людей, які тебе не знають, – чи не це мрія будь-якого відомого людини?”, – резюмувала артистка.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.