Потап зізнався, що зраджував своїй колишній дружині Ірині Горовій і вживав заборонені препарати (Відео)

Відомий реп-виконавець і продюсер Потап зізнався, що коли відчув смак слави почав багато собі дозволяти.

Потап ще з юнацьких років знав, що пов’яже своє життя з музикою. Він писав тексти для пісень, а в віці 16 років створив свою першу групу, правда тоді він виконується не реп, а хард рок. У 2003 році, коли артисту було 22 роки, він презентував сольний альбом під назвою “На своїй хвилі, або Ано канешно потомушо шож”. Однак сольна творчість не привела його до успіху і не дозволила вийти на велику сцену.

Переломним моментом став 2006 рік, коли Потап вирішив створити групу “Потап і Настя” і співати в дуеті з красивою співачкою. Вони виконали пісню “Без любові”, яка тут же стала хітом, стрімко стала поширюватися по всіх радіостанціях і була лідером чартів.

Дует "Потап і Настя" народився в 2006 році
Дует “Потап і Настя” на початку кар’єри

Так, за короткий час група “Потап і Настя” стала однією з найпопулярніших не тільки в Україні, а й за її межами. Відчувши смак слави і грошей, Потап “пустився у всі тяжкі”. Реп-виконавець дозволяв собі алкоголь, заборонені речовини і зраджував своїй дружині. У цьому зізнався сам артист в інтерв’ю програмі “ЖВЛ”, яке вийшло в ефір 10 вересня.

“Я був готовий до популярності ще в років 23, але отримав її десь в 27-28 років саме з Настею Каменських. Це випробування дуже серйозне. Алкоголь, наркотики, жінки. У тебе з’являється відчуття подібності з Богом. “, – зізнався Потап.

Артист зізнається, що сам “опустив себе з небес на землю”.

“Мені мої близькі друзі почали говорить, що я змінився, що зі мною стало неприємно спілкуватися”, – розповів Потап.

Варто відзначити, що в той період Потап був одружений на своїй першій дружині Ірині Горовій. Вони прожили разом 15 років, побудували бізнес і народили сина, якому зараз 12 років.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.