У Лоліти Мілявської розійшовся шов на обличчі після пластичної операції прямо під час виступу

57-річна співачка Лоліта Мілявська не приховує той факт, що неодноразово лягала під ніж хірурга.

В інтерв’ю Ютуб-програмі “Антоніми” Лоліта Мілявська згадала неприємну історію, пов’язану з пластичними операціями. Артистка зізналася, що через невдалу операцію з видалення другого підборіддя, у неї розійшовся шов на обличчі прямо на концерті.

“Про це не соромно говорити, це ж не гінекологія. Є речі інтимні, про які ти не говориш. Є речі, які можуть щось поправити в житті людини. Але справа в тому, що пластика працює тільки в тому випадку, якщо ти собою вже задоволений, і тобі потрібна невелика корекція “, – сказала співачка.

Лоліта додала, що регулярно користується послугами пластичних хірургів і вважає, що для артистів це необхідно.

Лоліта
Лоліта Мілявська

Раніше артистка зізнавалася, що почала робити пластику тільки після 40 років. Тоді Лоліта вперше зробила ін’єкції ботокса і підтяжку нижньої третини обличчя. Також співачка не приховує, що робила ліпосакцію, однак швидко набрала вагу назад після операції.

До слова, після розлучення зі своїм 5 чоловіком Дмитром Івановим Лоліта помітно покращала. Спочатку знаменитість скинула зайві кілограми, потім обрізала волосся і зробила стильне каре, завдяки чому тепер в свої 57 виглядає набагато молодше.

Поки Лоліта ще не поділилася своїми секретами схуднення, пропонуємо докладніше дізнатися про те, як домогтися ідеальної форми вдалося Анфісі Чехової:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.