Віталій Козловський вперше назвав причину смерті свого батька: “Від легких залишилися шматочки”

Віталій Козловський втратив батька більше місяця назад. Артист тільки зараз назвав причину, по якій чоловік пішов з життя.

Батько відомого українського артиста Віталія Козловського помер 15 серпня поточного року. Чоловікові було 74 роки. Для артиста батько був дуже близькою людиною. Саме він виховував маленького Віталія поки його мама була за кордоном на заробітках.

Віталій Козловський з татом Віталієм Сергійовичем
Віталій Козловський з татом Віталієм Сергійовичем

Через 40 днів після смерті тата Віталій Козловський вперше дав інтерв’ю програмі “Світське життя”, де поділився своїми переживаннями і вперше назвав причину смерті батька.

“Мені так складно про це говорити. Справа в тому, що він ніколи вчасно не говорив про свої хвороби. Він довів себе до крайності, і коли вже по голосу я зрозумів, що щось не те, запропонував: ” Може, краще відразу в лікарню? “він каже: ” Давай день почекаємо, якщо завтра краще не стане, тоді в лікарню “. Мені шкода, що він не нажився, тому що останній рік він жив у такому великому щастя – він повернув віру в себе, жінок, любов. Мені хотілося, щоб він для себе пожив. у нього була проблема з легкими. він все життя курив. у нього від легких залишилися шматочки “, – розповів Козловський.

До слова, батько Віталія Козловського працював електриком у Львові. В кінці 2019 го Віталій Козловський купив батькові квартиру в Києві і перевіз його ближче до себе. Батько і син були дуже близькими і тісно спілкувалися.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!