Віталій Борисюк вперше зізнався, що вони з Ольгою Сумською втратили дитину: повинен був народиться син

Віталій Борисюк та Ольга Сумська мають одну спільну доньку. Однак виявилося, що вони могли стати батьками хлопчика.

Відома українська актриса Ольга Сумська одружена з колегою по сцені Віталієм Борисюком 25 років. Актриса має двох дорослих доньок Тоню і Анну. Старшу доньку Антоніну актриса народила в першому шлюбі від актора Євгена Паперного. Анна – спільна дитина Ольги і Віталія.

Ольга Сумська з чоловіком Віталієм Борисюком
Ольга Сумська з чоловіком Віталієм Борисюком

Як виявилося, у зоряного подружжя могла бути  ще одна дитина. Про це розповів Віталій Борисюк в інтерв’ю програмі “ЖВЛ”.

За словами Віталія, Ольга Сумська вперше від нього завагітніла в 1993 році. УЗД показало, що у них буде хлопчик. Тоді у Ольги був дуже важкий робочий графік. Актриса знімалася відразу в трьох проектах. Через виснаження і перевтоми вагітність зірвалася.

Борисюк також згадав, що їх спільна дочка Анна далася подружжю нелегко. У Сумської вагітність протікала важко, вона лежала на збереженні. Дівчинка з’явилася на світ недоношеною. Сумській робили екстрений кесарів розтин. Це допомогло зберегти дитину, але сильно вдарило по здоров’ю породіллі. Тоді Сумська втратила 2 літри крові.

Ольга Сумська з донькою Ганною
Ольга Сумська з донькою Ганною

Нагадаємо, Віталій Борисюк – другий чоловік Ольги Сумської. Саме з ним вона зрадила своєму першому чоловіку Євгену Паперному від якого народила старшу дочку Антоніну. Незважаючи на те, що Ольга та Євген розійшлися зі скандалом, вони зараз знаходяться в хороших відносинах.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.