41-річна Тоня Матвієнко прокоментувала розлучення з Арсеном Мірзояном: “Я навіть уявити не могла”

Відома українська співачка та дочка народної артистки Ніни Матвієнко Тоня прокоментувала чутки про розлучення зі своїм чоловіком Арсеном Мірзояном.

За історією кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна з великим інтересом стежила вся країна, адже їхні стосунки сповнені скандалів та засуджень. Все тому, що до зустрічі з Антоніною Арсен був щасливий у шлюбі з іншою жінкою, яку зрештою залишив заради нових почуттів. Не зупинили його і двоє дітей.

Так, дочка скромної та принципової Ніни Матвієнко заробила собі тавро розлучниці, а її коханий став зрадником. Проте бурю критики на свою адресу пара витримала і побудувала власну родину.

Тоня Матвієнко прокоментувала розлучення з Арсеном Мірзояном
Тоня Матвієнко прокоментувала розлучення з Арсеном Мірзояном

2017 року талановиті виконавці зіграли весілля, на той момент у них вже підростала спільна донька Ніна, дівчинку назвали на честь бабусі. Зіркове подружжя ніколи надовго не розлучалося, проте лютий 2022-го все змінив. З початком війни Тоня поїхала за кордон, залишивши Арсена одного.

Як не дивно, але це спровокувало хвилю чуток про розлучення пари. В інтерв’ю для “КП в Україні” співачка вперше прокоментувала розставання з коханим:

Я навіть уявити не могла, що щось подібне може бути цікавим комусь під час війни. Запевняю, у нас все добре! 15 червня у нас була п’ята річниця весілля. З цієї нагоди Арсен традиційно купив квіти, поставив у нашій кімнаті та надіслав фото букету. Ось так за допомогою фото чи відеозв’язку підтримуємо стосунки, як і більшість сімей, на жаль.

Тоня Матвієнко прокоментувала розлучення з Арсеном Мірзояном
Тоня Матвієнко прокоментувала розлучення з Арсеном Мірзояном

Матвієнко не приховує, що дуже сумує за чоловіком. Так само сильно їй не вистачає рідної країни, рідного дому, проте за кордон вона вибралася заради безпеки молодшої дитини, адже це головне для кожного з батьків.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.