«Холостячка» Ксенія Мішина в передчутті залицянь поділилася своїми думками і пропозиціями

Совесм скоро стартує новий сезон ТВ-шоу «Холостяк», вірніше, тепер це буде «Холостячка». Так-так, саме дівчина - гарна й успішна, буде вибирати собі гідного чоловіка. Яким вона бачить його? Ксенія розповіла і показала, що буде спокушати.

Міжнародне телешоу «Холостяк» довгий час привертало до себе увагу публіки: любовні інтриги і боротьба за серце «принца» не могла залишити байдужою. Пізніше з’явилися інші версії цього реаліті, наприклад, «Холостячка», роль головної зірки переходила від однієї відомої і незаміжньою леді шоу-бізнесу до іншого.

 "Мішина "

Учасницею першої української версії «Холостячки», після довгих і болісних виборів, стала актриса Ксенія Мішина. Вона стала відомою після своєї талановитої роллю в «Кріпосний» і перемогою на шоу «Танці з зірками» в парі з Женею Котом.

 "Ксенія

Дівчина успішна, розумна і дуже красива, а головне – не має значення, хоча і виховує сама сина Платона. У своєму Instagram-акаунті Ксенія поділилася очікуваннями від шоу і розповіла про ставлення до участі в ньому.

 "Ксенія

А ще у неї є кіт Пушкін, врятований з вулиці. Ксенія пише:

Просто подивіться на його очі-я завжди потопаю в їх красі і ніжності. Віддача його любові воістину велика … Обожнюємо один одного, і він – друг, не гірше людини) ❤️

 ""

Основною ідеєю невеликого монологу актриси стала віра в те, що любов можна знайти де завгодно – навіть в таких незвичайних декораціях, як реаліті-шоу.

Ксения Мишина

Вона готова прийняти цей виклик і під наглядом уважних операторів показати всій країні свою майбутню історію щасливого кохання.

Ксения Мишина

Можливість взяти участь в подібному «пригоду» тільки радує Ксенію.

Поки їй найцікавіше зустрітися і познайомитися ближче з усіма чудовими партнерами, які потраплять на шоу в якості варіантів вибору.

 "Ксенія

Знеособлювати їх вона відмовляється – Ксенія впевнена, що уваги гідна історія кожного, тому до свого вибору буде ставитися з особливою відповідальністю.

 "Ксенія

У висновку Мішина пообіцяла глядачам і фанатам, що не збирається «грати роль» в проекті, а постарається бути щирою і відвертою. І якщо «любов ненавмисно наскочить», вона віддасться їй з головою. А якщо немає – нехай молоді люди її пробачать і пошукають своє щастя з іншими.

А щоб було зрозуміло, яке «щастя» вона сама, Ксенія виставила кілька дуже гарних романтичних і спокусливих фото.

 "Ксенія

 "Ксенія

 "Ксенія

До публікації зірка серіалу «Фортечна» додала свої фото, на яких вона позує в білому платті з розпущеним волоссям. Реаліті обіцяє бути цікавим!

 "Мішина "

Схожі статті

Для млинців та оладок готую чудове тісто “Все по 1”: рецепт навіть записувати не треба – легко запам’ятати

Млинці та оладки – ідеальний сніданок на всі випадки життя. З цим універсальним тістом ви зможете готувати як тонкі, так і товсті млинці і навіть пишні оладки.

З цим тістом тонкі млинці виходять смачні та ніколи не порвуться: всі, хто пробував тепер випрошують рецепт

Приготувати тонкі та ароматні млинці інколи може здаватися завданням із зірочкою. Проте завдяки правильному підбору інгредієнтів та техніці, смаження млинців можна перетворити у приємну справу.

Чомусь майже ніхто так не готує гречку, а дарма: вдвічі смачніше, ніж всі звикли. Моя вдала імпровізація

Гречка має дуже своєрідний насичений смак і ця крупа "самостійна", але це не значить, що з нею не можна експериментувати. Цей рецепт саме на такий випадок.