Тіна Кароль здала всі любовні секрети Осадчої і Горбунова: цілувалися по закутках як школярі

Одна з найяскравіших пар українського шоу-бізу - Катя Осадча та Юрій Горбунов. Як зародилися їхні почуття - цікава історія.

Знайомі Юрій і Катя були приблизно з 2005 року – з тих пір, коли красива і настирлива ведуча програми “Світські хроніки” взяла в уже популярного ведучого перше інтерв’ю. Судячи з усього, Юрію Катя не сильно сподобалася – через “незручні” питання, зокрема, про його дружину Людмилу, яка була на 10 років старше.

Інтерв'ю Осадчої у Горбунова
Інтерв’ю Осадчої у Горбунова

Потім вони періодично перетиналися на різних заходах, але спілкування як такого не було.

Тісна співпраця почалася на запису пісенного шоу “Голос. Діти 2”. Свідками, як зароджувалися почуття, стали всі члени знімальної групи. Серед них була і Тіна Кароль.

Горбунов, Осадча, Кароль і Потап на Голос. діти 2
Горбунов, Осадча, Кароль і Потап на Голос. діти 2

У ранковій передачі ЖВЛ Тіна розповіла пікантні подробиці їх раптом виниклої симпатії. Спочатку всі помітили, що ведучі раптом стали ніжно триматися за руки.

Юрій Горбунов та Катя Осадча тримаються за ручки на Голос. діти 2
Юрій Горбунов та Катя Осадча тримаються за ручки на Голос. діти 2

Тіна Кароль стверджує, що вже на сліпих прослуховуваннях Катя буквально розквітнула на очах, стала веселою і грайливою. Вони стали часто обніматися, незважаючи на камери.

Провідні фрісольно обіймаються
Ведучі фривольно обіймаються

У цей час Юрій ще не був розлучений зі своєю дружиною Людмилою. Але їх з Катею зустрічали за вечерею в ресторанах. На прямих ефірах пара практично не приховувала свої почуття. Вони часто усамітнювалася по темних закутках і цілувалися, ну “як школярі”.

Катя і Юрій на фіналі шоу Голос. діти 2
Катя і Юрій на фіналі шоу Голос. діти 2

Цілих два роки вони зустрічалися таємно. Після 22-х років шлюбу Юрій розлучився з дружиною. Але той час він уже став дідусем, чим Катя його теж сильно бентежила в своїх інтерв’ю на “Світському житті”.

Відео інтерв’ю, яке Катя взяла у чоловіка на 15-річчя програми – там є і ті самі незручні моменти, через які Юрій сердився на ведучу.

Одружилися Юрій і Катя тихо, скромно на початку лютого 2017 року, а вже 18-го числа у них народився син Іван. Пишне гуляння з друзями і колегами було влаштовано пізніше.

Весілля Горбунова і Осадчої під час прем'єри комедії "Скажені весілля"
Весілля Горбунова і Осадчої під час прем’єри комедії “Скажені весілля”

 

 

 

 

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.