Поки Тіна Кароль дає інтерв’ю, Дан Балан ховається в її будинку, щоб зберегти їх відносини в таємниці

Нещодавно Катя Осадча в рамках свого телешоу «Світське життя» зайшла в гості до виконавиці хіта «Выше облаков». Виявилося, поки Тіна Кароль дає інтерв'ю, Дан Балан намагається не видавати своєї присутності і ховається в її будинку.

Артистам приписують роман ще з дев’ятого сезону «Голосу країни», коли до команди тренерів приєднався молдавський мачо. Через якусь кількість випусків глядачі помітили їхнє захоплення одне одним, але ні Тіна, ні Дан ніяких коментарів з приводу свого роману не дають.

Не можна також не відзначити, що практично завжди під час спілкування з журналістами на питаннях про Балана Кароль дуже кокетливо ніяковіє. Звичайно, шанувальники бачать в цьому недвозначні натяки.

Тина и Дан
Тіна і Дан

Більш того, варто звернути увагу і на пости мами співака Людмили Балан в Instagram — вона регулярно публікує в своїх історіях колажі з потенційною невісткою від фанатів. Публіка тим часом з нетерпінням чекає того дня, коли парочка нарешті публічно зізнається у відносинах.

Катя Осадча вирішила першою у всьому розібратися і дізнатися, що все-таки між ними відбувається. Ведуча прямо запитала у співачки: «Де Дан?», натякаючи тим самим на його пропажу з моменту закінчення ювілейного сезону «Голосу». Втім, це дійсно так, адже він навіть на зв’язок з підписниками виходить вкрай рідко.

Тина Кароль в «Светской жизни» с Катей Осадчей
Тіна Кароль в «Світському житті» з Катею Осадчою

На цей раз Тіна не відмовчалася:

«Ти сьогодні ходиш по будинку, а Дана немає, він сховався», — відповіла зі сміхом Кароль.

Тоді теледіва дала їй шанс розставити всі крапки над i в цій темі, на що отримала від артистки зустрічне запитання: «А навіщо?». Вона впевнена, що немає сенсу розкривати правду, навіть якщо всім цікаво, адже «Це життя».

Тина и Дан
Тіна і Дан

Однозначно можна сказати, що масла у вогонь своїми відповідями Тіна тільки підлила. Стежимо за ситуацією далі.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.