Королева зізналася, що Тарзан зраджував їй від початку спільного життя: “Знаєш скільки баб за 20 років мені дзвонили і скаржилися? “

У своєму інтерв'ю для програми "Обережно, Собчак!" Наташа Корольова зізналася, що про зради Тарзана йшлося дуже давно, практично від початку їхнього спільного життя.

Однак Королева ніяк не реагувала на ці плітки. Співачка зазначила, що його нібито коханки навіть дзвонили Наташі безпосередньо, правда вона не розуміє навіщо – то чи з метою поскаржитися, то чи з метою нажитися, але чи з метою зруйнувати цей ідеальний шлюб.

Знаєш скільки баб за 20 років мені дзвонили, писали, вагітна, не вагітна?, – Королева

Наташа Корольова вперше публічно заговорила про зраду чоловіка
Наташа Корольова вперше публічно заговорила про зраду чоловіка

“Знаєш скільки баб за 20 років мені дзвонили, писали, вагітність, не вагітна? Вони бачили в мені якусь книгу скарг. Пам’ятаю ситуацію, дзвонить мені одна, каже: ” Здрастуйте, я хочу сказати, що я там вагітна. Я кажу: ну і що? Навіщо мені ця інформація? Телефон хлопця знаєте? Всі претензії туди “, – говорить Наташа Корольова. Тарзан же з цього приводу говорить, що зрада була лише одного разу, і вся ця ситуація вийшла величезною перевіркою відносин на міцність.

Нагадаємо, про зради Тарзана стало відомо в середині вересня. Цю заяву він сам і зробив у себе в Інстаграм, уточнюючи, що винен тільки перед своїм улюбленим Богом і перед дружиною.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.