“Сидів з відкритим ротом і не впізнавав людей”: Навальний розповів про галюцинації після отруєння

У великому інтерв'ю Олексія Навального Юрію Дудю опозиціонер розповів, що у нього були критичні галюцинації. Це тривало протягом приблизно десяти днів після виходу з коми. Зараз Навальний згадує це з посмішкою, але все одно каже - це страшний стан.

“Я жив в реальності, при якій спочатку прийшла дружина, потім прийшов Леонід Волков. Вони сказали: Олексій, ти потрапив в страшну аварію в Берліні. Тут є японський професор, він зробить тобі нові ноги і нову спину. І це виглядало як в фільмі “Людина Павук “. це не те, що я бачив, це було реальніше, ніж ти (звертається до Юрія Дудю). Звичайно, насправді цього не було, але я жив з упевненістю в тому, що це було – кілька днів “, – говорить Олексій Навальний, посміхаючись.

Олексій Навальний розповів про галюцинації
Олексій Навальний розповів про галюцинації

“І вночі я сплю, і страждаю від галюцинацій. Потім ця галюцинація з аварією зникла. Потім трапилася якась річ, коли я став дізнаватися людей, це було приблизно через тиждень після того, як я прокинувся і вийшов з коми “, – каже Олексій.

Олексій Навальний розповів про галюцинації
Олексій Навальний розповів про галюцинації

Навальний розповідав, що він навіть був одержимим ідеєю втекти. Він навіть сказав колись Леоніду Волкову, щоб той пішов, і забрав у медсестер пістолет, і допоміг йому втекти. Але, звичайно, це все було після коми.

Схожі статті

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.