Оскароносна Ніколь Кідман зізналася, що у неї рак шкіри і назвала причини

53-річна актриса раптом розговорилася виданню Sydney Morning Herald про те, що вона захворіла на меланому, але зараз на стадії ремісії. І вона знає, чому так сталося.

Ніколь Кідман – одна з найвідоміших і високооплачуваних сучасних актрис. А ще – вона красива руда блондинка – рідкість саме в тому поєднанні.

Ми не будемо розповідати її біографію і як вона прийшла до успіху. А відкриємо трохи іншу сторону її зіркового життя.

Ніколь Кідман
Ніколь Кідман

53-річна актриса дала велике інтерв’ю австалійской газеті The Sydney Morning Herald. І в ньому розповіла, що кілька років перехворіла на рак шкіри, перенесла операцію і складну хіміотерапію. Зараз хвороба відступила.

Причиною Кідман назвала своє захоплення засмагою, в тому числі в солярії. Жінка ніколи не користувалася кремами від сонця, що і призвело до злоякісних змін на шкірі.

Ще вона шкодує, що ні берегла своє волосся – багаторазово їх перефарбовувала і випрямляла. Можливо, це теж спровокувало онкологію.

Діти Кідман і Тома Круза
Діти Кідман і Тома Круза

Крім того, Ніколь згадала, що на початку 90-х років, після несподіваної смерті Стенлі Кубрика, у неї з’явилася боязнь смерті. Фобія була настільки сильною, що актрисі довелося лікуватися у психіатра. Навіть до сьогодні у неї залишився страх і невпевненість в завтрашньому дні.

Кіт Урбан і діти від Кідман
Кіт Урбан і діти від Кідман

А ще вона дуже боїться за своїх рідних. У Кідман 4 дітей – двоє прийомних з Томом Крузом і двоє від Кіта Урбана. Зараз мама забороняє своїм молодшим дітям зіграти без захисту. Зі старшими вона не спілкується взагалі, діти від різних батьків ніколи не зустрічалися.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.