“Моя мама не вміє бути справжньою матір’ю” – Крістіна Орбакайте пояснила, чому була проти народження Лізи і Гаррі

Не секрет, що старша дочка Примадонни Крістіна за 7 років так і не полюбила своїх молодших сестру і брата Лізу і Гаррі. Але вона, нарешті, пояснила, чому так холодно до них відноситься.

З моменту народження Гаррі і Лізи Галкіних відбулося 7 років, а Крістіна Орбакайте до цього дня не може змиритися з цим фактом. Днями вона дуже категорично висловилася з цього приводу на запитання журналістки.

Я була категорично проти

Христина розповіла, що тема сурогатного материнства давно обговорювалася в родині, ще коли чоловіком Пугачової був Філіп Кіркоров. Тоді Алла завагітніла, але виносити хлопчика не змогла, стався викидень. Після цього шансів народити ще дітей самостійно у Пугачової не було.

Пугачова і Орбакайте
Пугачова і Орбакайте

Дослівно Христина сказала так:

У нашому будинку питання сурогатного материнства піднімався багаторазово, але я була проти. Моя мама не вміє бути справжньою матір’ю, тому мені б не хотілося, щоб Ліза і Гаррі відчували недостачу її любові й уваги, як колись я

Крім того, як істинно віруюча людина, Орбакайте проти самої ідеї виношування дітей чужою жінкою – церква категорично проти.

Алла Пугачова з дітьми і Максим Галкін
Алла Пугачова з дітьми і Максим Галкін

Але люди вважають, що це не всі причини. До народження двійнят Лізи і Гаррі Христина і її діти були єдиними спадкоємцями багатомільйонного спадку Примадонни, а тепер не факт, що їм щось дістанеться взагалі.

До того ж, працює банальні ревнощі – в дитинстві Христина не отримувала ніякої уваги від матері, а ці діти просто купаються в любові. До того ж Пугачова мала необережність при сторонніх назвати дочку Христини Клавдію безталанній дівчинкою, а Лізу – справжньою геніальної актрисою.

Після цього Крістіна взагалі перестала спілкуватися з матір’ю. Щоб загладити свою провину, Пугачова подарувала сину Орбакайте і його дружині розкішні апартаменти в центрі Москви. Після цього Крістіна запросила Лізу і Гаррі до себе додому. Вони прийшли з Галкіним, але без Пугачової. Візит був натягнутим, але для публіки створили видимість сімейної ідилії. Хоча не все так райдужно – за чутками, чоловік Крістіни в США вже знайшов собі нову дружину, а свою дочку вона не бачила з початку карантину, так як дівчинка живе з батьком.

 

 

spot_img

Схожі статті

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто. 

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.