Якими були останні слова загиблої від раку Жанни Фріске? “Якби я знала…”

Жанна Фріске - актриса і співачка, яка трагічно померла від раку. Вона була дружиною телеведучого Дмитра Шепелєва.

Чи то через біль від такої трагедії, чи то з якихось інших причин, Дмитро Шепелєв відмовився спілкуватися з журналістами, і розповідати про останні дні співачки. Більш того, подруга померлої Фріске розповіла, що після звістки про хворобу чоловік навіть заборонив їй спілкуватися з друзями. Зараз Шепелєв виховує сина один, і мова про нові романи поки не йде. Мабуть, біль від втрати близької людини ще не охолола.

Сценарист і близький друг Жанни Фріске Геннадій Куркін опублікував уривок з нової книги “Блискітки “, де розповів про останні слова співачки перед смертю

Друг Жанни Фріске Геннадій Куркін написав про неї книгу
Друг Жанни Фріске Геннадій Куркін написав про неї книгу

Геннадій творчо і професійно переніс на папір думки і почуття популярної співачки, яка загинула в 2015 році через невиліковного захворювання – онкології.

До слова, цей уривок ведеться від першої особи – від імені самої померлої Жанни.

“Якщо ви читаєте це, значить, мене вже немає. Сильно втомлюватися я почала відразу після пологів: стояти, лежати, думати, все було болісно важко, через силу. Я відчувала, як з тонким присвистом з кожним видихом виходить з мене життя; ми вирушили до лікарів, щоб розвіяти сумніви. і нам це цілком вдалося – сумнівів не залишилося, мені прописали швидку і неминучу смерть … “, – йдеться в книзі від імені Жанни Фріске.

Друг померлої актриси Геннадій Куркін пообіцяв, що його творчість побачить світ або в кінці цього року, або на початку наступного. Офіційний чоловік Жанни і її вдівець Дмитро Шепелєв поки ніяк не коментував цю інформацію. Батьки співачки також не люблять публічність, тому утримуються від будь-яких заяв – для них смерть дочки – дуже болюча тема.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!