“Безглуздий старпер! “: “Натурального блондина” Баскова висміяли за танці в Тік-Тоці

Голос шарманки Микола Басков нещодавно зважився поміняти свою цільову аудиторію, і переключився на молодь.

Про це свідчить його стиль в одязі – яскраві, строкаті кольори, пір’я, джинси, кросівки. Загалом, все, як за останнім писком молодіжної моди. На цьому “натуральний блондин ” вирішив не зупинятися, і навіть змінив свій напрямок в музиці. Він записав кліп на пісню “Дико тусім ” з відомим Тік-токери данин Мілохін, якого зараз обговорює вся країна.

Щоб закріпити статус молодіжного виконавця, Микола Басков зареєструвався у соціальній мережі Тік-Ток

Однак таке прагнення освіжити свій репертуар оцінили не всі.

Басков поміняв цільову аудиторію
Басков поміняв цільову аудиторію

Російський комік і телеведучий Сергій Мезенцев зазначив: «Коли старпери танцюють в TikTok, я думаю: навіщо ж вони це роблять? Вони в своєму розумі? Це виглядає безглуздо. Коли Басков і інші роблять щось в TikTok, тому що треба, а не тому що відчувають – це погано ».

Також Мезенцев зазначив, що Баскову Tik-Tok потрібен тільки для того, щоб підняти рейтинги, які з кожним днем тільки падають.

Сам співак на таку критику поки ніяк не відреагував. Йому поки ніколи, адже він знімає чергове відео в Тік-Ток.

Відзначимо, Миколі Баскову зараз всього 44 роки. За роки своєї діяльності як артиста він отримав кілька важливих державних нагород, серед яких Народний артист України, Майстер мистецтв Молдови, Народний артист РФ. Крім цього, Басков несподівано отримав ступінь кандидата мистецтвознавства і посаду професора кафедри вокалу. Якийсь час викладав вокал.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.