Співачка Алсу готує свою малолітню дочку до серйозну кар’єри співачки

У себе в Інстаграм-акаунті співачка поділилася сокровенним - вона регулярно займається з дочкою вокалом заради серйозного проекту.

Алсу дивиться в майбутнє, і вона вирішила вже зараз офіційно отримати патент на товарні знаки дочки. Як повідомила знаменитість, вона зареєструвала одразу декілька варіантів сценічного імені і бренду для своєї неповнолітньої доньки – мікелли, Mikella, мікелли Абрамова і Mikella Abramova.

Це все для того, щоб її дочка в майбутньому уникла судові розгляди за авторські права, але, в той же час, сама змогла вибрати під яким брендом їй себе розвивати.

Алсу з дітьми
Алсу з дітьми

Шанувальники вже обговорили таке рішення Алсу і зійшлися на тому, що, мабуть, дівчинка буде непогано заробляти

Відзначимо, що у артистки Алсу троє дітей – дочка мікелли, дочка Сафіна і син Рафаель. Мікелли вирішила зайнятися вокалом, також, як і її відома мама. Сафіна поки не проявила конкретних схильностей, а ось Рафаель показує відмінні здібності до вивчення іноземних мов.

Алсу з дочками і чоловіком
Алсу з дочками і чоловіком

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.