Ані Лорак набила собі легковажне тату у вигляді метелика після розлучення з Муратом: на що не підеш заради нового кохання

Популярна українська співачка Ані Лорак набила зліва від серця тату у вигляді метелика. Шанувальники пов'язують це з новим коханням артистки після розлучення з Муратом.

У минулому році героїня нашої сьогоднішньої статті офіційно розлучилася з Налчаджиоглу, з яким прожила 10 років у шлюбі і якому подарувала доньку Софію. Дівчинці зараз 9 і вона залишилася жити з мамою, хоча бачитися з татом зірка їй не забороняє.

Кароліна публічно не пояснювала причину розставання, проте в ЗМІ неодноразово з’являлися новини про зради Мурата, причому постійні.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу з донькою Софією
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу з донькою Софією

Довго сумувати виконавиця не стала і незабаром почала зустрічатися з музичним продюсером лейблу Black Star Єгором Глєбом.

Закохані не приховують роман, час від часу публікуючи спільні фото в соціальних мережах, однак при цьому не афішують подробиць особистого життя.

Ані Лорак і Єгор Гліб
Ані Лорак і Єгор Глєб

Фанати Лорак впевнені, що весілля пари не за горами і навіть пов’язують єдине тату знаменитості з новими відносинами.

Тату Ани Лорак
Тату Ані Лорак

Про нього вона розповіла, відповідаючи на запитання читачів журналу Glamour:

«Ще зовсім недавно я собі і уявити не могла, що на моєму тілі з’явиться татуювання, тому що мені здавалося, що це абсолютно не моє. Але ось, все змінюється і зліва від серця у мене оселився метелик», — зізналася Ані.

Ани Лорак отвечает на вопросы фанатов
Ані Лорак відповідає на питання фанатів

Під час цієї ж сесії відповідей артистка відзначила, що в число її улюблених страв поряд з азіатськими том-ямом і суші входять традиційний український борщ та смажена картопля. Хоча, судячи з чудової фігури Кароліни, їх вона їсть нечасто, щоб тримати себе у формі.

На этом фото тоже можно заметить татуировку Лорак
На цьому фото теж можна помітити татуювання Лорак

Більше подробиць про співачку Ані Лорак дивіться у відео:

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.