Стало відомо, де живуть українська поп-діва Тіна Кароль і молдавський мачо Дан Балан: в домі багато місця для майбутніх дітей

Завдяки таланту і багатомільйонним гонорарам зірки можуть дозволити собі розкішний спосіб життя. Сьогодні ми покажемо, де живуть українська поп-діва Тіна Кароль та її передбачуваний наречений Дан Балан.

Героїня нашої сьогоднішньої статті, безсумнівно, любить створювати красу навколо себе. Це стосується не тільки сценічних нарядів, але і житла. Виконавиця вклала дуже багато сил і грошей у свій заміський будинок у селищі Зазим’я Київської області.

Цей великий маєток Тіні подарував покійний чоловік Євген Огір, який не зміг побороти рак шлунка і помер у 2013-му у віці 32 років. Від шлюбу з ним у Кароль залишився син Веніамін, хлопчику вже майже 12 і він зростає дуже схожим на тата.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром

Варто сказати, що після смерті чоловіка співачка довго не могла прийти в себе, не кажучи вже про появу нового кохання в її житті. Останнім часом ситуація почала змінюватися — знаменитість розкривається перед аудиторією з нового боку і навіть відкрито говорить в інтерв’ю, що готова закохатися знову.

Тіна Кароль з сином Веніаміном
Тіна Кароль з сином Веніаміном

Публіка впевнена, що Тіна вже закохана в молдавського співака Дана Балана. Чутки про роман між ними з’явилися завдяки «Голосу країни», де артисти проявляли непідробну зацікавленість один одним.

Потенційна парочка ніяк не коментує можливі відносини, але відомо, що Дан вже навіть побував удома у Кароль. Тепер докладніше про нього.

Дан Балан в гостях у Тины Кароль
Дан Балан в гостях у Тіни Кароль

На великій території в 20 соток зірка розмістила триповерховий котедж, зону відпочинку, власний спортзал, а особливо вона пишається своїм садом, городом і розарієм.

Дом Тины Кароль
Будинок Тіни Кароль
Дом Тины Кароль
Будинок Тіни Кароль
Двор Тины Кароль
Двір Тіни Кароль
Огород Тины Кароль
Город Тіни Кароль
Зона отдыха у дома Тины Кароль
Зона відпочинку біля будинку Тіни Кароль
Сад Тины Кароль
Сад Тіни Кароль

На першому поверсі розташована простора кухня з панорамними вікнами, другий повністю виділений для Веніаміна — там є ігрова, вбиральня і спальня.

Столовая в доме Тины Кароль
Їдальня в будинку Тіни Кароль

Третій поверх — особистий простір Тіни з великою гардеробною, ванною кімнатою і спальнею з розкішним білим роялем. Цікаво, що дорогих меблів в будинку Кароль немає, оскільки вона вважає це марною тратою грошей.

Комната с наградами Тины Кароль
Кімната з нагородами Тіни Кароль
Личный спортзал Тины Кароль
Особистий спортзал Тіни Кароль
Гардеробная Тины Кароль
Гардеробна Тіни Кароль

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.