Дан Балан напередодні весілля з Тіною Кароль без сорому дивиться наліво і фліртує не з однією

Відомий молдавський співак Дан Балан готується до весілля з Тіною Кароль та при цьому без сорому дивиться наліво. Шанувальники збентежені.

Про їхній роман вже можна писати книгу, хоча потенційна парочка досі не дає ніяких коментарів з цього приводу. Але здається, публіка вже і не потребує їх, адже немає жодного фото Тіни або Дана, в коментарях під яким не було б згадок про відносини артистів.

Почалося все з участі героїв нашої сьогоднішньої статті у вокальному проекті «Голос країни». Вони обидва були зірковими тренерами, чиї підопічні здобували перемогу.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан на «Голосі країни»

Причиною для появи чуток про романтичний зв’язок між Баланом і Кароль стало те, як вони вели себе на камеру — явна зацікавленість один одним, неприкритий флірт, хвилювання.

Не можна не відзначити і реакцію Людмили, мами Дана — на сцені «Голосу» вона заспівала народну весільну пісню «Горіла сосна, палала». Вже це шанувальники сприйняли як явний натяк на те, що відбувається в особистому житті її сина і української співачки.

Людмила Балан звернулася до коханої сина Тіні Кароль
Людмила Балан заспівала для Тіни і Дана

А на одному з недавніх ефірів «Танців з зірками» Тіна з’явилася з каблучкою на безіменному пальці, так що фанати поки вже не дочекаються, коли ж закохані розкриють всю правду.

З огляду на це, публіка ретельно стежить за соціальними мережами музикантів і якщо Кароль часто радує користувачів особистими знімками, то Балан робить це вкрай рідко. Саме тому його нове фото миттєво зібрало десятки тисяч відміток «Подобається» і безліч захоплених коментарів.

Дан Балан
Дан Балан

Так, молдавський мачо позував за склом, а тінь, що впала на його обличчя, додала особливої загадковості образу. Ось як він підписав пост:

«Червоні очі… Тінь японської айви… Осінь відпускає…».

Реакція підписників не змусила на себе чекати:

  • «Тіна не в тому боці, дивись вправо»;
  • «На кого ви так задивилися?»;
  • «Невже Тіна Григорівна змилостивилася і випустила вас знову з цього темного підвалу?».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.