Як живе Джигурда і скільки він заробляє? Гроші на Волочкову є

Микита Джигурда нещодавно знову нагадав про себе шанувальникам тим, що "зробив собі приємно " прямо на камеру. І засвітив той самий причинний орган.

Якщо аналізувати всю біографію Джигурди, можна сказати, що це один з найбільш епатажних героїв російського шоу-бізнесу. І це дійсно так, адже він любить бути на слуху у публіки. Мало хто знає, але в молодості Микита Джигурда навіть лікувався в психіатричній лікарні – у нього був маніакальний психоз.

Особисте життя Микити Джигурди таке ж яскраве й епатажне, як і інші витівки

Микита Джигурда
Микита Джигурда

У нього була дружина Марина Анісіна, з якої пара була більше друзями і партнерами, ніж чоловіком і дружиною. Потім у них народилася дитина, але з часом вони розлучилися.

В одному з наступних інтерв’ю Микита Джигурда натякав на те, що розлучення було всього лише піар ходом, і насправді вони з фігуристкою Анісіна разом. Поки вони нібито “розлучалися “, у Джигурди була інша жінка, а ось Марина Анісіна займалася вихованням сина. Коли вони офіційно зійшлися вдруге, Марина народила Микиті ще двох дітей.

Скільки заробляє Микита Джигурда?

Микита Джигурда
Микита Джигурда

Як пишуть різні ЗМІ, посилаючись на друзів і близьких людей Джигурди, за виступи в ток-шоу він отримує близько 600 тисяч рублів.

Від роботи в театрі він відмовився через свого епатажного образу, тому не готовий приміряти якісь унікальні і творчі ролі.

Але крім грошей у Джигурди є будинок на Грецькому узбережжі (24 мільйони рублів) і квартира в Москві (приблизно 15 мільйонів рублів). Нещодавно з’явилася інформація про те, Джигурда придбав квартиру в Парижі. Її оціночна вартість поки невідома.

Екс-коханка Джигурди розповіла, що, незважаючи на великі доходи, він постійно в боргах. Звичайно, він їх справно віддає, то звик жити на широку ногу, і абсолютно не економить.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.