Дружина Скрябіна відверто розповіла про стосунки з зятем

Про те, як вдається знайти спільну мову з чоловіком своєї доньки, жінка Андрія Кузьменка Світлана поділилася із Катериною Осадчою під час запису програми «Світське життя».

Наприкінці минулого року 22-річна донька Кузьми Срябіна, який трагічно загинув у результаті автокатастрофи, вийшла заміж. Її обранцем став студент Віктор Тур. З майбутнім чоловіком Барбара познайомилася під час навчання в Національному медичному університеті імені О. О. Богомольця.

Весілля дочки Скрябіна

Світлана Бабійчук зізналася в інтерв’ю, що не може назвати себе типовою тещею. Вона зауважила, що стереотипні стосунки між зятем та мамою дружини – це не її методи.

“Я, напевно, не була класичною дружиною, тому я не можу бути і класичною тещею. Так, я навіть не можу це слово вимовити, бо не знаю, що це таке! Тому я не втручаюся в їх життя. Мене не цікавить, що вони їдять, мене цікавить те, що вони хочуть отримувати в цьому житті, і як вони розвивають кар’єру і свої стосунки”, – сказала Бабійчук.

Скрябін з дружиною

Жінка додала, що у сімейному житті єдиної доньки вона обрала роль спостерігача, бо для неї найголовніше – аби подружжя було щасливим.

Нагадаємо, весілля Барбари та Віктора відбулося фактично за зачиненими дверима. На святкування вони запросили лише рідних. З підготовкою до важливої події молодятам допомагав готуватися співак DZIDZIO. Артист зазначив, що досі вважає Кузьму хрещеним батьком шоу-бізнесу.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Перебірлива дама. Анна Семенович розповіла, який чоловік їй потрібен.

Нагадаємо, що в мережі з’явилося відео, на якому двійнята Алли Пугачової і Максима Галкіна розповіли, як не заразитися коронавірусом. 

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.