(Відео) Тіна Кароль не стрималася і накинулася з кулаками на ведучого, який нагадав їй про Дана Балана

Популярна співачка Тіна Кароль не стрималася і "побила" свого співведучого на «Танцях з зірками» Даніеля Салема. Шанувальники вважають, що в цьому якось замішаний Дан Балан.

Молдавському співакові і української поп-діві вже давно приписують роман. Почалося все з їх спільної появи на телебаченні в проекті «Голос країни». Там артисти, не соромлячись камер, регулярно демонстрували симпатію один до одного, тому публіка тут же запідозрила, що між ними зав’язалися стосунки.

Весь цей час ніхто з потенційної пари не коментував подібні чутки, проте фанати не втрачають надії почути від них офіційне підтвердження роману.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Не можна не відзначити, що Балан з екранів пропав, чого не скажеш про Кароль. Зараз вона разом з Юрієм Горбуновим веде «Танці з зірками», новий сезон вже добігає кінця.

Як активний користувач соціальних мереж, Тіна регулярно ділиться з шанувальниками закулісними фото і відео, що сталося і цього разу. У TikTok співачки з’явився жартівливий ролик бою з ведучим бекстейджа Даніелем Салемом.

Тіна Кароль на Танцях із зірками 2020 знову вбралася так, щоб відвернути увагу всіх чоловіків
Тіна Кароль на Танцях із зірками 2020

На кадрах виконавиця б’є його і перемагає у всіх раундах, абсолютно не напружуючись, а в кінці в об’єктив камери потрапляє танцюрист Дмитро Жук, який витягує Даніеля з імпровізованого рингу і нагадує йому більше не зв’язуватися з Кароль.

Салем поділився цим відео у себе в Instagram, де в коментарях більшість підписників припустили, що від Тіни він отримав за пов’язані з Даном Баланом питання.

Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Втім, така версія має шанс на існування, адже знаменитість дійсно не любить, коли журналісти втручаються в її особисте життя.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.