Повелитель жіночих сердець Олег Винник і скандальна Ольга Фреймут повертаються на паркет «Танців із зірками»: шанувальники в передчутті

Улюбленець жінок Олег Винник і головний ревізор країни Ольга Фреймут були учасниками нового шоу «Танці з зірками», але покинули проект задовго до його фіналу.

Олег Винник покинув шоу в сьомому ефірі. Артиста і його партнерку Олену Шоптенко дискваліфікували через коронавірус, яким вони захворіли. А ось Ольга Фреймут протрималася трохи довше. Телеведуча покинула шоу після 10 ефіру.

Уже цієї неділі, 22 листопада, улюбленець публіки Олег Винник і скандальна Ольга Фреймут повернуться на паркет «Танців». Однак цього разу, вони будуть не учасниками, а ведучими балкона.

Про це повідомляється на сторінці проекту в Facebook.

Ми підготували крутезний сюрприз 🎉У півфіналі зустрічати пари на зірковому балконі будуть екс-учасники проекту – Олег…

Posted by Танці з зірками on Wednesday, November 18, 2020

Судячи з коментарів залишених під публікацією, телеглядачі будуть раді побачити Винника, а от Фреймут чекають не всі. «Винника – так, хороший, позитивний чоловік і співак, а ось від фраз Олі Фреймут, тільки почали відпочивати і ви її повертаєте, не треба так!», «Щодо Винника, то я згодна, а от Фреймут..моглі і цікавіше знайти “, “Ось це так ! Несподівано! Здивували так здивували! », – прокоментували фоловери.

Нагадаємо, що після дискваліфікації з проекту через хворобу, Олегу Виннику пропонували повернутися в шоу. Однак «повелитель жіночих сердець» відмовився знову виходити на паркет в якості учасника.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.