Як виглядала онкохвора Алла Мазур, “беззуба” Марічка Падалко та зухвала Наталія Мосейчук до роботи на 1 + 1? Складно повірити

Сьогодні імена цих телеведучих знає вся країна, але був час, коли вони про таку славу і кар'єру могли тільки мріяти.

Алла Мазур

Алла Мазур в молодості і зараз
Алла Мазур в молодості і зараз

Нещодавно ця телеведуча приголомшила шанувальників новиною про те, що вона бореться з раком. На щастя, небезпечна недуга вийшло подолати.

Тепер вона, як і довгі роки до цього, знайомить українських телеглядачів з актуальними новинами тижні в програмі “ТСН. Тиждень ” на телеканалі 1 + 1. А ось як Алла виглядала в далеких дев’яностих до колосальної популярності на ТБ.

Марічка Падалко

Марічка Падалко в молодості і зараз
Марічка Падалко в молодості і зараз

Марічка в цьому році прославилася однієї курйозної ситуацією на весь світ. У неї прямо в ефірі новин випав зуб.

А вона майстерно сховала уламок і продовжила вести телепередачу. Вона починала свою кар’єру також на “плюсах “, спочатку в шоу “Паспорт “, а потім з Юрієм Горбуновим вела ранкове шоу.

Наталія Мосейчук

Наталія Мосейчук в молодості і зараз
Наталія Мосейчук в молодості і зараз

Раніше Наталія вела тільки новини, а ось уже кілька років є головною особою проекту “Право на владу “, який транслюють по телеканалу 1 + 1.

Вона викриває політиків, ставить незручні питання ребром і знає точно яких питань вони намагаються уникати. Хоча багато років назад, ще до приходу на “плюси ” в 2006 Наталя Мосейчук і подумати не могла про таку славу. Ось як вона виглядала.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?