Як виглядає нова пасія Дана Балана Свєта? Проміняв співачку на танцівницю зі свого ж балету (ФОТО)

Про те, що молдавський красавчик Дан Балан знайшов собі дівчину в Україні, говорять вже дуже давно.

І ні для кого не секрет, що її ім’я – Тіна Кароль. Їх почали сватати на шоу “Голос країни. Діти “. Однак після завершення шоу вони жодного разу не виходили на публіку разом, а Дан і зовсім виїхав з України.

Шанувальників напружила загадкова блондинка, яка іноді з’являється у Балана в Інстаграм

З огляду на те, як співак на неї дивиться, між ними реально є якась хімія. Ми попорпалися, і дізналися хто ж ця загадкова дівчина.

Як виявилося, її звуть Світлана Соколова. Вона хореограф і танцівниця з його балету, з яким Балан виступає на концертах і їздить в турне.

Судячи з Інстаграм-аккаунту Світлани Соколової, вона самотня. По крайней мере, відносини з Даном Баланом або будь-яким іншим чоловіком вона не хоче афішувати, і публікує тільки яскраві фото зі зйомок або виступів.

Як на цю любов відреагувала Тіна Кароль – поки невідомо. Але вже зрозуміло, що вона не дуже радіє такому захопленню Дана. Адже якщо згадати зйомки Голосу країни, вона постійно ревнувала його до красивих молодих дівчат, які йшли в команду. Навіть один раз кинула косий погляд на учасницю, яка обняла Дана прямо на сцені.

Схожі статті

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.