Анастасія Заворотнюк знялася у Андрія Малахова в програмі “Прямий ефір “

Чутки про те, що Анастасія Заворотнюк пішла на поправку і скоро дасть велике інтерв'ю, з'явилися ще місяць тому, але ніяких підтверджень їм до цього часу не було.

Днями один з працівників павільйону імені Горького, де знімається програма “Прямий ефір ” з Андрієм Малаховим розповів, що до них приїжджала якась зірка, яку нікому не показували. При цьому, працівників павільйону попросили вимкнути смартфони, сидіти в гримерках і не виходити без дозволу, а ще охоронців на території знімального майданчика було в три рази більше, ніж зазвичай.

Про те, що до свого давнього друга Андрію Малахову на інтерв’ю приїхала Заворотнюк, журналістам повідомив один з працівників кіностудії

Андрій Малахов і Анастасія Заворотнюк
Андрій Малахов і Анастасія Заворотнюк

“Всім працівникам вказали на те, що слід сидіти у себе по кабінетах і робочих зонах, ні в якому разі не виходити нікуди не спитавшись, і взагалі варто вимкнути смартфони. Кого помітять за спробою щось рознюхати – звільнять з вовчим квитком. Взагалі , ми давно підозрювали, що до нас приїде Заворотнюк. Але її саму ніхто не бачив. Була тільки купа охорони і схвильований Малахов “, – йдеться в повідомленні працівника студії, який вирішив залишитися анонімним.

Також джерела стверджують, що Андрій Малахов неодноразово хотів записати Прямий ефір з “Моєї прекрасної нянею “, і був готовий віддати за це цілих 15 мільйонів рублів. Мабуть, раніше їй її стан не дозволяв прийти на зйомку.

Більше про трагічну долю моєї прекрасної няні Віки ви можете дізнатися в нашому спеціальному сюжеті на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.