60-річний Ігор Ніколаєв показав п’ятирічну дочку Вероніку від Юлії Проскурякової: зворушливі сімейні кадри

Відомий російський співак Ігор Ніколаєв показав в соціальних мережах щасливу прогулянку з п'ятирічною дочкою і зачарував шанувальників.

Герой нашої сьогоднішньої статті виховує двох спадкоємиць — старшу дочку Юлію від першого шлюбу з Оленою Кудряшовою і молодшу Вероніку від нинішньої дружини Юлії Проскурякової.

Незважаючи на істотну різницю в віці в цілих 22 роки, подружжя щасливе разом ось уже 15 років, 10 з яких вони одружені. Пара познайомилася в 2005-му після концерту Ніколаєва в Єкатеринбурзі. Тоді ще починаюча співачка Проскурякова дочекалася артиста біля службового входу і напросилася на прослуховування.

Игорь Николаев и Юлия Проскурякова
Ігор Ніколаєв і Юлія Проскурякова

Цікаво, що Ігор не відмовив їй і навіть дав свій номер, хоча і подзвонила вона йому не відразу. Юля відразу ж запала в душу музиканту, тому він вирішив не упускати шанс і познайомився з нею ближче. Так і зав’язалися їх відносини.

У 2015-му закохані стали ще щасливішим, адже у них з’явилася донечка Вероніка. Зіркові батьки не приховують дівчинку від публіки, хоча і не часто діляться спільними з нею фото і відео в Instagram.

Игорь Николаев с женой и дочерью
Ігор Ніколаєв з дружиною і дочкою

На цей раз Ніколаєв вирушив гуляти з донькою по парку, взявши з собою на прогулянку їх собаку по кличці Зоя. Турботливі мама з татом підібрали для спадкоємиці трендовий монохромний наряд — вона вся була в білому.

Ось як Ігор підписав публікацію:

«Щось лінь нашій Зої на качок гавкати. Довелося Вероніці робити її роботу», — пожартував він.

Звичайно, шанувальники прийшли в захват від цього зворушливого відео і відзначили, що дівчинка росте дуже красивою.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.