Чоловік покійної Валентини Легкоступової оговтався від горя і розважається в нічному клубі з дівчатами

Юрій Фірсов, чоловік покійної Валентини Легкоступової, вже оговтався від горя. Саме такий висновок можна зробити по новим фото чоловіка.

У серпні весь російський шоу-бізнес був вражений новиною про смерть виконавиці хіта «Ягода-малина». Зірка померла при загадкових обставинах на 55-му році життя від важкої черепно-мозкової травми, хоча на її тілі були виявлені безліч інших синців та гематом.

Новоспечений чоловік Валентини заявив, що все це пояснюється її випадковим падінням у ванній. Проте слідство триває, а дочка співачки Анетта Бриль впевнена, що у трагедії винен саме Юрій.

Юрий Фирсов и Валентина Легкоступова
Юрій Фірсов і Валентина Легкоступова

Днями в Instagram-профілі близької подруги покійної Наталії Штурм з’явилася фотографія з відпочинку Фірсова. На знімку щасливий чоловік обіймає молодих дівчат з широкою посмішкою на обличчі, знаходяться вони в нічному клубі, хоча з дня смерті співачки пройшло не так багато часу.

Наталья Штурм
Наталія Штурм

Ось що Наталя написала в підписі до кадру:

«Як швидко лікують душевні «рани» скорботні вдівці? У день, коли пішла Валя, її чоловік бадьоро стрибав біля телевізійного фургона, а при слові «мотор» кинувся додолу «вбитий горем». Скажіть мені, а що таке скорбота? Є взагалі мізки у Цього?».

Коментатори підтримали Штурм і назвали ненормальною поведінку Юрія:

  • «У Валентини було якесь затемнення. Прости її душу грішну»;
  • «Може це старе фото?»;
  • «Ось так він рани заліковує… Бридко…»;
  • «Дуже шкода Валентину. Талановита, красива, промениста жінка. А таких як він тільки самі знаєте що виправить»;
  • «Кохання зле!».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Схожі статті

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.