Все виявилося серйозно: Владу Ямі зробили операцію на трамірованной руці (фото)

Минулої неділі під час виступу в прямому ефірі хореограф і суддя "Танців з зірками " Влад Яма отримав травму. Але він навіть виду не показав, відпрацював номер до кінця, а вже за лаштунками йому викликали швидку допомогу.

У лікарні чоловіку зробили рентген, який показав, що перелому немає, тільки розтягнення. Влад здивувався, адже він часто травмується і може відрізнити розтягнення від більш серйозних ушкоджень.

Пост дружини Влада Ліліани
Пост дружини Влада Ліліани

Два дні він провів як зазвичай, біль в руці навіть зменшилася, але вирішив пройти ще одне обстеження. І передчуття його не обманули – виявилося, що це не розтягнення, а серйозний розрив сухожиль і потрібна операція. Про це Влад повідомив в своєму Інстаграме після обстеження, безпосередньо перед операцією.

 ""

На даний момент ніякої додаткової інформації немає. Швидше за все таке втручання не завадить Владу зайняти своє крісло в ефірі першого півфінального випуску “Танців “. Він обіцяє бути гарячим, адже в проект повертаються Олег Винник і Ольга Фреймут.

 

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.